Odgovorno s hrano

SKUPINSKA PUSTNA MASKA EKOŽERI

Dodano: 2012-03-12 13:46:41
Izvedli smo delavnico s starši in učenci in izdelovali pustne kostume za Ekožere. Udeležili smo se občinske povorke na pustno soboto. Krepili smo zavest o pomembnosti ločevanja odpadkov za dobro vseh nas. Učenci so na to temo zapisali kratke sestavek.

V soboto je bila povorka. Našemljena sem bila v Ekožera. Obleka je bila iz vreče za smeti. Na njej so bile papirnate pentlje. Pas je bil iz vrvice. Kapa je bila iz kartona. Povorka je šla od Slavarja do pošte. Počutila sem se v redu. Drugo leto se bom povorke ponovno udeležila. Mihaela, 2.r.
Povorka je bila 18. februarja. Našemljena sem bila v Ekožera. Moja maska je bila narejena iz odpadnih materialov. Povorka je potekala od bara do stojnic. počutila sem se dobro. Povorke se bom še udeležila. Erika, 2.r.
Povorka je bila v soboto 18. februarja. Našemljen sem bil v Ekožera. Moja maska je bila svetlo zelena vrečka za smeti. Na njej so bile smeti. Na glavi sem imel šilt kapo iz kartona. povorka je šla po glavni cesti do barake v Dupleku. Počutil sem se smešno. Povorke se bom mogoče še udeležil. Od dupleške mornarice sem dobil krof. Martin. 2.r.

 

Andreja Konrad,
OŠ Duplek, POŠ Dvorjane

PROJEKTI
Eko kviz

Ekokviz za srednje šole

Eko paket

Hrana ni za tjavendan

Raziskovalci biotske raznovrstnosti

Jaz, ti mi za Slovenijo

Znanje o gozdovih


POROČILO EKOŠOL