Odgovorno s hrano

EKOŠOLE PO SVETU - ECO-SCHOOLS CONNECT

Dodano: 2013-02-20 10:57:15
Si želite izvedeti več o delovanju ekošol drugje po svetu? Vas zanima kakšne težave s porabo energije imajo v Španiji in kako jih rešujejo? Imajo morda učenci, dijaki in učitelji v Ameriki idejo, ki se vam še ni porodila?

Vabimo vas, da se pridružite mreži svetovnih ekošol  in si z drugimi šolami po svetu izmenjate ideje za skupno, bolj zeleno prihodnost. To storite tako, da se registrirate z osnovnimi podatki vaše ustanove, ter se z idejami in željami po novem znanju povežete z učenci, dijaki in koordinatorji iz celega sveta.

Potek prijave na povezavi  http://eco-schools.org/connect/ ali na spletni strani programa Ekošola http://www.ekosola.si/

1. korak: v desnem zgornjem kotu izberite možnost

 

2. korak: vpišite osnovne podatke vaše ustanove s pripisom primary school za OŠ in secondary school za SŠ

3. korak: vpišite državo in mesto, nato z miško premaknite kazalo na zemljevidu na vašo regijo. Spodaj vpišite še naslov ter pošto.

4. korak: vpišite kontaktne podatke vaše ustanove

5. korak: označite projekte

6. korak: vpišite kontakt osebe, ki bo na šoli dosegljiva za informacije

Ko se boste registrirali, bomo vašo registracijo potrdili in tako boste lahko v stiku z ostalimi šolami po svetu in doma.

Za lažje spremljanje delovanja programa Ekošola,  vas vabimo tudi na naš facebook profil http://www.facebook.com/ekosola .

PROJEKTI
Eko kviz

Ekokviz za srednje šole

Eko paket

Hrana ni za tjavendan

Raziskovalci biotske raznovrstnosti

Jaz, ti mi za Slovenijo

Znanje o gozdovih


POROČILO EKOŠOL