Odgovorno s hrano

TEKMOVANJE ZA ZLATO KUHALNICO

Dodano: 2011-02-21 07:13:19

 

V torek, 15. 2. 2011, je na Srednji šoli za gostinstvo in turizem v Celju potekal 5. krog regijskega tekmovanja za zlato kuhalnico, na katerem je sodelovalo 19 ekip. Našo šolo so ponosno zastopali Matic Bohorč, Anže Božičnik in Kristjan Klavžar. Mladi kuharji so se pomerili v pripravi in dekoraciji tradicionalnih jedi – pečene piščančje prsi, dušeno rdeče zelje in matevž. Naši trije kuharji so za svoje odlično opravljeno delo prejeli srebrno priznanje.

Čestitamo!

 

Zapisala

Metka Srebotnik

PROJEKTI
Eko kviz

Ekokviz za srednje šole

Eko paket

Hrana ni za tjavendan

Raziskovalci biotske raznovrstnosti

Jaz, ti mi za Slovenijo

Znanje o gozdovih


POROČILO EKOŠOL